středa 8. ledna 2014

Dar novomanželům


Máte-li v plánu novomanželům darovat peníze, jako svatební dar, pak určitě přemýšlíte, jak je zabalit, aby to bylo originální a vkusné. Správně tušíte, že naditá, avšak jinak strohá, papírová obálka či přání s kapsou na peníze, není žádné terno. Mám tady pro to pro vás pár tipů, jak si s tím poradit:

Peníze naaranžované v květinách
Oblíbeným, avšak do jisté míry už klasickým způsobem, jak můžete věnovat peníze jako svatební dar , je uvázat je do květiny spolu s živými květy a to celé, zabalené do celofánu darovat novomanželům.

Truhla s pokladem
Truhličku, takovou, co mají v pohádkách na poklad, naplňte kovovými mincemi různé hodnoty, mezi které můžete zamíchat čokoládové mince, nebo barevné skleněné kameny, aby byl dojem pokladu dokonalý.

Peníze v rámečku
Pokud si netroufáte na vlastní tvorbu, kupte pěkný fotorámeček, který pak novomanželé mohou využít pro svatební fotografie, a za jeho sklo vložte bankovky.

Strom peněz
Strom peněz patří k nejoblíbenějším způsobům, jak někomu darovat peníze. V květinářství kupte okrasnou větev nebo nařezejte větvičky nějakého keříku. Větvičky naaranžujte do vázy nebo do květníku (použijte aranžérskou hmotu na zapichování). Nyní se pokuste poskládat z bankovek tvary, připomínající korunu stromu. Na větvičky můžete navíc zavěsit kovové penízky.

Drak z peněz
Víte, jak vyrobit draka z papíru? Do jeho čela můžete nalepit fotku novomanželů, karikaturu, vepsat přání, jak chcete a ocas z provázku mu přivažte bankovky, poskládané do harmoniky a v půlce převázané.

Lucie Šilhánová

Žádné komentáře:

Okomentovat